Новітні виробничі технологіі

 

Використання новітнього устаткування:

Су-від- термостат варіння вакуумовних продуктів. Це технологія приготування їжі в вакуумі, при якій продукти, у вакуумній упаковці, поміщаються в водяну баню і готуються за точної і постійної температури.Цей метод низькотемпературного, повільного приготування дає неперевершені результати.


Сухий лід використовують в приготуванні для швидкого заморожування продуктів та  процесі подавання.
Диспергування ароматів за допомогою сухого льоду здійснюється шляхом розміщення харчових інгредієнтів (бажано у рідкому стані), до складу яких входять ефірні олії або інші ароматичні інгредієнти, у підігрітому вигляді на сухий лід, що знаходиться у спеціальному контейнері



Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

МЕТОДИЧНА РОЗРОБКА уроку виробничого навчання Тема: Підготовка офіціанта до роботи та виконання попередньої сервіровки столів