Методична розробка уроку виробничого навчання на тему: «Приготування риби тушкованої та запеченої»
Міністерство освіти і науки України
Управління
освіти і науки Житомирської
облдержадміністрації
ДНЗ
«Малинський професійний ліцей»
Методична розробка уроку виробничого навчання
на тему:
«Приготування риби тушкованої та запеченої»
Розробила:
Гриневич Л.М.
майстер
виробничого навчання
I категорії
- Показати учням всіх бригад в робочому, потім в сповільненому
і знову в робочому темпі :
-
нарізання риби на порційні шматочки;
-
нарізання риби під кутом 300;
-
приготування соусу
- майонезу;
Закріплення вивченого
матеріалу
-
Розкажіть, яке обладнання нам сьогодні буде
необхідне для приготування риби запеченої під майонезом?
Ми
будемо використовувати таке обладнання: холодильна шафа, терези, виробничі
столи, мийні ванни, стелажі для розморожування, , розрубна колода, механічний
пристрій – РО- 1, електроплита, жарова шафа
-
особливості
запікання риби
Демонстрація
виконання елементів технологічного процесу при
приготуванні
запеченої риби під майонезом
Майстер показує учням:
·
підготовка риби для тушкування
в сметані;

Комментарии
Отправить комментарий