Методична розробка уроку виробничого навчання на тему: «Приготування риби тушкованої та запеченої»

 Міністерство освіти і науки України

Управління освіти і науки  Житомирської облдержадміністрації

ДНЗ «Малинський професійний ліцей»

 

Методична розробка уроку виробничого навчання на тему:

 

«Приготування риби тушкованої та запеченої»

 

Розробила: Гриневич Л.М.

майстер виробничого навчання

                                                      I  категорії

 

 

 

  • Показати учням  всіх бригад в робочому, потім в сповільненому і знову в робочому темпі :

-          нарізання риби на порційні шматочки;

-          нарізання риби під кутом 300;

-           приготування соусу - майонезу;

 Закріплення вивченого матеріалу

-          Розкажіть, яке обладнання нам сьогодні буде  необхідне для приготування риби запеченої під майонезом?

 Ми будемо використовувати таке обладнання: холодильна шафа, терези, виробничі столи, мийні ванни, стелажі для розморожування, , розрубна колода, механічний пристрій – РО- 1, електроплита, жарова шафа

-          особливості  запікання риби

null

Демонстрація виконання елементів технологічного процесу при

 приготуванні  запеченої риби під майонезом

Майстер показує учням:

·         підготовка риби для тушкування в сметані;

 

Рыба, тушеная с луком и сметаной

Триває завантаження. Завантажено 283746 з 283746 Б.


Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

МЕТОДИЧНА РОЗРОБКА уроку виробничого навчання Тема: Підготовка офіціанта до роботи та виконання попередньої сервіровки столів